Voor werknemers

Spijker Werkt! helpt werknemers kosteloos bij het vinden van een geschikte job in de bouwsector. Wij houden hierbij rekening met uw talenten, voorkeuren en wensen. Persoonlijke aandacht staat bij ons centraal: vanaf het moment dat u zich bij ons aanmeldt als werkzoekende tot en met het punt dat u de gewenste baan gevonden heeft houden we regelmatig contact om op de hoogte te blijven van uw werkproces. Wij zijn uiteraard transparant over uw werk: u krijgt ten alle tijden inzicht in de werkgevers en uw loon.

Gemotiveerd om aan het werkt te gaan? Neem dan contact op.

⦁ Volledig gratis hulp bij het vinden van een baan
⦁ Persoonlijke begeleiding: met oog voor uw wensen
⦁ Transparant: inzicht in alle werk gerelateerde zaken

Vacatures

Op de pagina vacatures vindt u diverse banen in de bouwsector. Denk hierbij aan timmerman, loodgier, schilder, stukadoor of tegelzetter. Wij vullen deze pagina dagelijks aan met nieuwe vacatures. Zoekt u iets anders dan het huidige aanbod? Neem dan contact met ons op! Wij geven u dan een notificatie als de gewenste vacature voorbij komt.

Contract bij werkgever

Ons streven is om uw positie op de arbeidsmarkt te verbeteren en zekerheid te bieden voor de toekomst. Wij richten ons daarom niet op korte dienstverbanden, maar focussen op banen met de intentie tot een vast contract. Bij Spijker Werkt! bent u daarom geen uitzendkracht maar een volwaardig medewerker.

Pensioenopbouw

Vanaf de eerste dag dat u aan het werk gaat via Spijker Werkt! bouwt u een pensioen op. Dit pensioen blijft uiteraard behouden als u van baan wisselt of uiteindelijk via een ander arbeidsbemiddelingsbureau aan de slag gaat.