Voor werkgevers

Spijker Werkt! adviseert en ondersteunt op het gebied van flexwerkers en vast personeel in de bouwsector. Wij zijn gespecialiseerd in wetten omtrent het uitzenden van arbeidskrachten en arbeidsrecht. Onze ervaren medewerkers zijn SEU gecertificeerd, hét kwaliteitskenmerk op de markt van uitzendkrachten. Wij hanteren bovendien gunstige tarieven, omdat wij niet meegaan in de trend van hoge marges die vanwege de krapte berekend worden. Wilt u graag gebruik maken van onze diensten of zoekt u de geschikte werknemer voor uw openstaande functie? Neem dan direct contact met ons!

⦁ Expert op het gebied van arbeidswetten en -recht
⦁ Eerlijke tarieven: geen hoge marges
⦁ Transparant: inzicht in werkzaamheden

Onze diensten

Advies over flexibel en vast personeel

Het aannemen van flexibel of vast personeel heeft voor- en nadelen. Flexwerkers zijn bijvoorbeeld eenvoudiger op onregelmatige werktijden in te zetten terwijl vaste medewerker door de opgebouwde ervaring steeds waardevoller voor het bedrijf worden. Omdat elk bedrijf en functie anders is adviseert Spijker Werkt! u graag op het gebied van werknemers. Ook op het gebied van arbeidsrecht kunt u bij ons terecht.

Nieuwe arbeidskrachten

Spijker Werkt! helpt u bij het vinden van de geschikte werknemer voor uw bedrijf. Naast het plaatsen van vacatures op onze website benaderen wij ons klantenbestand actief om zo snel mogelijk uw openstaande functie te vervullen. Wij zijn volledig transparant in onze werkwijze en houden u regelmatige op de hoogte van onze werkzaamheden.